logo

Molde Jarnvareforretning AS  - totalleverandør til industrien

 Molde Jarnvareforretning er totalleverandør av kvalitets maskiner, verktøy, festemidler og industrirekvisita. I 2013 hadde  bedriften 46 ansatte og en omsetning på ca. 165 millioner kroner. Varespekteret inneholder ca. 30.000 lagerførte produkter som er  spesielt tilpasset lokal industri.

 Vår totale kundemasse inneholder i dag ca. 1500 store og små kunder. For å betjene disse, benytter vi ca. 800 forskjellige leverandører.  Dette gjør oss til en av Norges største industrileverandører på denne typen varer.
           Molde Jarnvareforretning holder til i moderne lokaler i            Årødalen, 7 km fra Molde sentrum.
 

 

 

 

 

Kart


Pallelageret

 Bygningsmassen utgjør et bruksareal på 6000 m2 og inneholder varelager, varemottak, kontoravdeling, kurs- og
 plukklager, møtelokaler, showrom, serviceverksted, gasslager og produksjonslokale for pressing 
av hydraulikkslanger.

 Ved hjelp av Microsoft Dynamics AX 2012, et styringsverktøy for ordrebehandling, salg, innkjøp,
 økonomi og lagerstyring, er vi forberedt på å møte de krav industrien stiller til en effektiv leverandør
 av varer og tjenester.

 


Plukklager

 I tillegg til å levere ulike varer, har vi utviklet en rekke tjenester som vi kan tilby den lokale industrien. Dette er bl.a.  pressing av hydraulikkslanger, kalibrering av diverse verktøy og utstyr, serviceoppdrag, utvikling av Can-Ban  systemer samt gjennomføring av kurs- og  temakvelder.


 
 

 

 

 

 
 
 
 Vårt brede produktspekter, samt kompetanse som totalleverandør til skipsindustrien, har ført til at vi i dag har betydelige leveranser til rederier. Dette har medført at vi har stor erfaring i  å forsyne skip rundt om i verden. En stor del av vår omsetning er derfor basert på eksport.